Disclaimer


Gebruik van de website: https: //www.zorgingeorgie.nl

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Healthcare in Georgia stelt alles in het werk om u een veilige online omgeving te bieden. Onze website is zichtbaar voorzien van SSL certificaat en is ondergebracht op een beveiligde server. Wij streven ernaar om de website te allen tijde foutloos te laten functioneren, laatste kunnen we helaas niet garanderen.

De informatie welke is weergegeven op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Healthcare in Georgia zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen welke betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Momenteel werken we nog aan de optimalisatie van de website, indien u opmerkingen heeft kunt u deze aan ons doorgeven door gebruik te maken van het contact formulier .

Het is niet toegestaan om informatie vanaf deze website te kopiëren en te verstrekken aan andere personen of organisaties tenzij na toestemming van Healthcare in Georgia en met bronvermelding.

Gebruik contactformulier:

Het contactformulier wordt door onze website direct verzonden naar een beveiligde server. Gebruik het formulier enkel na controle van het weergegeven SSL certificaat. Er wordt gevraagd om uw naam, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en uw vraag. Uw persoonlijke gegevens en het bericht welke u kunt invullen bij ''Uw Vraag" worden enkel gebruikt om uw vraag te kunnen beantwoorden. Uw gegevens worden niet onnodig opgeslagen en altijd beheerd in een beveiligde omgeving.

Gebruik van het formulier 'Informatie aanvragen Zorgreis Georgie':

Het formulier wordt door onze website direct verzonden naar een beveiligde server. Gebruik het formulier enkel na controle van het weergegeven SSL certificaat. Er wordt gevraagd om uw voorkeur, specifieke wensen en/of vragen, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw te onderzoeken of behandeling voor u mogelijk is. Uw gegevens worden niet onnodig opgeslagen en altijd beheerd in een beveiligde omgeving.