Diensten

Stichting Healthcare in Georgia heeft als doel mensen bewust maken over het bestaan en de mogelijkheden van bacteriofaag therapie.

Onze partner Holiday in Georgia biedt diversen diensten aan waar u meer over kunt lezen op deze pagina. Zij leveren oplossingen gericht op uw behoeftes en afgestemd op uw budget.

Why Me Travel biedt de volgende zorgreizen aan:

Accommodatie

Onze partner Why Me Travel heeft een eigen accomodatie in Tbilisi. Zij werken verder samen met diversen accommodatie's in Tbilisi welke wij persoonlijk voor u geselecteerd en gecontroleerd hebben. Neem contact op met Why Me Travel voor meer informatie betreffende de mogelijkheden.

Privé chauffeur

Al uw gewenst vervoer verzorgt Why Me Travel indien gewenst in eigen beheer. Uw chauffeur is de taal die u spreekt altijd machtig. Met een shuttle service voorzien wij het vervoer tussen het vliegveld en onze accommodatie evenals het verkeer van en naar de medische dienstverleners.

Medische afspraken

Why Me Travel maakt alle afspraken voor u, beheert uw agenda en ondersteund u gedurende uw behandeling. Onze gezamelijke missie is u ontzorgen bij het inkleden van uw zorgvraag.

Excursies

Georgië is een prachtig land om te bezoeken. In de hoofdstad Tbilisi is genoeg te bewonderen. Why Me Travel biedt rondleidingen aan gericht op uw interesse's zodat u zich in uw vrije tijd niet hoeft te vervelen.

Vertaling

De begeleiding in Georgië spreekt Nederlands, Engels, Duits en Georgisch.

Uw chauffeur en begeleider naar uw medische afspraken en uitstapjes in Tbilisi is tevens uw tolk.

Afspraken vastleggen

Indien u akkoord gaat met de offerte van Why Me Travel dan leggen zij de gemaakte afspraken vast in een contract, dat Why Me Travel verplicht de afgesproken diensten en mogelijke opties te realiseren voor de afgesproken prijs.