Faagtherapie reizen

Stichting Healthcare in Georgia heeft als doelstelling het informeren van mensen welke willen reizen naar Georgië, voor een bacteriofagen behandeling. Why Me Travel , een gespecialiseerd reisbureau in Georgië zorgt voor alle gewenste begeleiding van boeking reis tot vervoer naar uw medische afspraken.

De bacterie bepaalt het behandelplan. Op de eerste afspraak in de kliniek wordt definitief bepaald welke bacterie bij u voor problemen zorgt en wordt er een specifieke bacteriofaag geselecteerd door middel van een kweek in het laboratorium. Dit kan enkele dagen duren. Het Eliava instituut beschikt over een bibliotheek van meer dan 2000 fagen. Het kan desalniettemin voorkomen dat er een nieuwe bacteriofaag geprepareerd moet worden.
Vervolgens wordt de behandeling gestart onder begeleiding van een gespecialiseerde arts. U verblijft normaal gesproken tot ongeveer 14 dagen in Tbilisi. Desnoods krijgt u nog medicatie mee naar huis. De medische kosten van de bacteriofagen behandeling betaald u rechtstreeks aan het de behandelende kliniek. Bovenop de behandelings kosten komen nog reis en verblijfskosten. Why Me Travel levert maatwerk oplossingen gericht op uw specifieke wensen en behoeftes.

Het antwoord op de meest gestelde vragen vindt u terug in onze FAQ .

Georgië is het land van...

Wijn! En bergen, hoge bergen! Maar ook zee, en stadsleven. Weggestopt tussen de Kaukasus, één van Europa’s hoogste bergen. Georgië is Europees georiënteerd en de hoofdstad Tbilisi is gelegen op de grens van de continenten Europa en Azië. Klik hier voor ons aanbod excursies

Georgiërs zien toeristen als een geschenk van God. Het is er veilig, het toerisme is opkomend en de bevolking is zeer gastvrij. Het is gelegen tussen Rusland, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan. Georgië heeft verder een kustgebied aan de Zwarte Zee en ligt aan de overkant van het bekende Sunny Beach, Bulgarije. Je vindt er een vriendelijke bevolking, ongerepte en uitgestrekte natuur, eeuwenoude ruïnes ver weggestopt in bergtoppen en een rijke eet & wijncultuur.

Excursie1_Georgie_Faagtherapie_Reizen

Gremi Citadel and Church of the Archangels

Excursie2_Georgie_Bacteriofagentherapie_Reizen

Ikalto Monastery Complex, hier was een belangrijke universiteit gelegen