Tandarts reizen

Bespaar tot 70% op uw tandartskosten

De kosten van de tandheelkunde en de wachttijden voor behandeling zijn in Nederland en België erg hoog. Een reden voor velen om verder te kijken naar de mogelijkheden in het buitenland. Bijvoorbeeld naar Georgië waar de kwaliteit van de tandheelkunde hoog is, maar de prijs beduidend lager. Er zijn geen wachttijden en uitgebreide tandheelkundige behandelingen kunnen in één week tot 10 dagen uitgevoerd worden. De drempel om naar het buitenland te gaan voor een behandeling ligt redelijk hoog, een ander land, vreemde taal, de kwaliteit van de zorg, de garantie... Wij begrijpen dat de hele organisatie voor u vaak niet te overzien is als u alles zelf moet regelen. Die zorgen neemt Holiday in Georgia u allemaal uit handen met hun kwalitatieve maatwerk oplossingen.

Tandarts kliniek Healthy Dent is een moderne kliniek gespecialiseerd in tandarts toerisme en is gelegen in de hoofdstad Tbilisi. Ze richten zich geheel op mensen uit het buitenland. Hieronder volgt een greep uit de mogelijkheden met richtprijzen, prijswijzigingen en koerswijzigingen voorbehouden.

  • Keramische facings: € 205 tot € 312,-
  • Kronen en Bruggen: € 142,- tot € 223,-
  • Implantaten: € 347,- tot € 561,-
  • Andere cosmetische en esthetische tandheelkunde: € 356,- tot € 561,-
  • Beugels: € 356,- tot 890,-
  • Tanden bleken (witten): € 223,-

Neem contact op met ons indien u van plan bent om naar Georgië te reizen voor een tandartsbehandeling. Why Me Travel is gespecialiseerd in zorgreizen naar Georgië met als missie u volledig te ontzorgen!

Georgië is het land van...

Wijn! En bergen, hoge bergen! Maar ook zee, en stadsleven. Weggestopt tussen de Kaukasus, één van Europa’s hoogste bergen. Georgië is Europees georiënteerd en de hoofdstad Tbilisi is gelegen op de grens van de continenten Europa en Azië. Klik hier voor ons aanbod excursies

Georgiërs zien toeristen als een geschenk van God. Het is er veilig, het toerisme is opkomend en de bevolking is zeer gastvrij. Het is gelegen tussen Rusland, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan. Georgië heeft verder een kustgebied aan de Zwarte Zee en ligt aan de overkant van het bekende Sunny Beach, Bulgarije. Je vindt er een vriendelijke bevolking, ongerepte en uitgestrekte natuur, eeuwenoude ruïnes ver weggestopt in bergtoppen en een rijke eet & wijncultuur.

Excursie_Tbilisi_Tandarts_Reis

Uitzicht op Presidential Palace, Tbilisi Georgië

Excursie_Georgie_Tandarts_Reis

Uitzicht door grot Uplistsikhe op de vruchtbare vallei